PODEMOS BARCELONETA

PODEMOS BARCELONETA Trabajamos para los vecinos del BARRIO

sábado, 25 de octubre de 2014

‎POR LA ABOLICIÓN DE LOS PISOS TURÍSTICOS

En aquesta noticia podem treure moltisima informació i detalls mes que relevants:
1er. Com es pot comprovar i com hen anat dient el perill ho tenim en les normatives que ha fet i que continua fent la Generalitat, per lo que tenim que mira ja no de reüll sinó cara a cara per saber els motius de tants interesos en els enfoques d'aquestes normatives clarament favorables a l'explotació dels pisos turístics, ja que han ajudat directament al aument de pisos pasant de 2.618 al any 2011 a 9.606 en la actualitat, "i encara ploran els de Apartur...aixxxx aquesta obra de teatre que la coneixeeeeem"
2ºn No podem deixar d'oblidar que el problema només està als pisos turístics i deixar de banda el model turístic imposat, que tant mal ha fet a Barcelona i que necesita una reforma URGENT, i aquí també entra l'Ajuntament i Generalitat, que sembla que per a ells els ciutadans només importem quan ens necesiten, i tenen que saber que estem patint i molt per culpa del seu model turístic impossat.
3er Sembla que els veïns de la Barceloneta no estàvem tant boijos quan parlàvem de que al barri podia haver-hi mes de un miler de pisos turístics entre legals i il.legals.
4rt l'Ajuntament (encara que es cert que està treballant en una línea correcta), queda constatat que queda moltissim per fer, ja que han obert uns 178 expedients de mes de un miler de posibles pisos turístics, lo que representa que no arriba ni al 20%.
Des-de el nostre moviment demanem que les inspeccions s'intensifiquin, per tal de poder arribar a que deixin d'operar TOTS els pisos turístics al barri, ja que lo contrari seria deixar la feïna a mig fer, i ara estem en el camí encertat...
A la vegada, volem deixar clar que agraïm als propietaris que fins ara havien fet aquest tipo d'explotació de pisos turístics, (entenem que sense sapiguer l'abast real del problema), i que voluntariament han deixat de fer-ho, passant al règim de lloguer legal, i per tant afavorint la recuperació del teixit veïnal que mai hauriem d'haver perdut.
Des-de el nostre moviment demanem una REFORMA URGENT del model de turisme imposat, des-de l'Ajuntament i Generalitat...


No hay comentarios:

Publicar un comentario